Endret: 20 apr 2017     Opprettet: 20 okt 2015

Rehabilitering terrasser 2015

Prosjektet har desverre hatt en treg start, men vi er nå godt i gang med årets vedlikeholdsarbeid på terrassene.

Vi har i år 24 terrasser / leiligheter som vi har registrert med skader og reparasjonsbehov. Tiltakene varierer fra enklere innvendige malearbeid til større reparasjoner av terrassedekker hvor Epoxy må legges om. Også i år monteres det takrenner i front på en del av terrassene for å drenere bort overflatevann. For fire av leilighetene er det i hovedsak innendørs arbeider som skal utføres i tilfeller hvor det har kommet fukt inn fra terrassen over. Vedlikeholdsarbeidet på terrassene baserer seg på en fortløpende registering av innmeldte behov fra andelseierne, dette er en prosess som pågår, - og som det foreløpig ikke er satt en slutt dato for. Etter at årets prosjekt er gjennomført vil vi perioden 2014-2015 ha utført reparasjoner på i alt 48 terrasser / leiligheter.

Firma Thorendahl AS har for tiden 2 mann i arbeid. Om det skulle være behov for det kan bemanningen økes. Kontaktperson hos firma Thorendahl er prosjektleder Jimmi Hansen. Han kan treffes på mobil nr: 97 12 72 65.

Stillaser vil bli satt opp etter hvert som det er behov for det. Stillaser settes opp for at mannskapene skal kunne frakte materialer og utstyr utvendig, og får å kunne komme til på terrassefrontene. I enkelte tilfeller kan det være aktuelt å dekke inn terrassene med plast for å isolere mot kulde. Adresser hvor det i år skal utføres arbeider har følgende gatenummer i Åssiden Terrasse: 2, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20 og 22.

Arbeidene forventes å pågå frem til uke 48 (siste uke i november).

Vi minner om at arbeidene som pågår kan medføre støv fra maskiner og utstyr. I den forbindelse er det viktig å lukke ventiler på fasaden og over vinduene på dagtid.

th/20.10.15