Endret: 20 apr 2017     Opprettet: 16 jun 2016

Velkommen til fargevalg for markiser 29. juni 2016

I forbindelse med rehabilitering av rekkehusene har vi fått mange henvendelser fra beboere som vil bytte ut markisene sine, og etterlyser oppdaterte retningslinjer for fargevalg.

Formålet med felles retningslinjer er å sørge for et helhetlig og harmonisk visuelt uttrykk i borettslaget, samt gi beboere mulighet til å bytte markiser med de økonomiske fordelene en felles avtale gir. Med ønske om å imøtekomme andelseiernes forepørsler, har vi derfor hentet inn eksperthjelp og gjennomgått tilbud fra et knippe leverandører.

Vi vil gjerne invitere alle beboere i både blokker og rekkehus til åpent styremøte for å stemme fram forslag til nye dukfarger. Alle som vil være med å påvirke utfallet, er velkommen til velferdsrommet ONSDAG 29. JUNI kl. 17.30.

I tillegg til markiser har vi fått tilbud på utvendige persienner. Nærmere info om dette legges ut sammen med resultat av avstemmingen.

Solskjerming bekostes av beboere selv; vi understreker derfor at ingen vil bli pålagt å bytte eksisterende markiser eller persienner - nye retningslinjer vil gjelde for de som skal anskaffe, eller bytte ut markiser og persienner i framtiden.

Velkommen!

Styret