Endret: 25 jun 2019     Opprettet: 31 mar 2019

Siste sjanse for 50% avslag på markiser, zip-screens og persienner!

Meld din interesse innen fredag 26. april, så får også du muligheten til å få solskjerming innen sommeren til gunstige priser.

Det var fullt hus på åpent møte 9. april ved lansering av kampanjen på utvendig solskjerming! Styret opplevde gode diskusjoner og bred oppslutning om valgte løsninger.

Sammen med Kjells Markiser redegjorde styret kort om bakgrunnen og prosessen for nytt design og løsninger. Videre ble det gitt informasjon om:

  • Kvaliteten på produktene, bl.a. markisenes slitestyrke i forhold til ulike bruksmåter.
  • Fordeler med zip-screens i forhold til utvendige persienner.
  • Muligheten for å skifte markiseduk dersom kassett, armer, motor etc. er i tilstrekkelig god stand.
  • Modellen som ligger til grunn for et prisavslag på mellom 50 – 55%
  • Muligheten for rentefri betalingsutsettelse i ni måneder mot et gebyr.

Send epost til styret@aassida.no for en uforpliktende samtale med Kjells Markiser innen fredag 26. april kl. 12.00.

Skriv "Kampanjepriser solskjerming" i emnefeltet, så formidler vi umiddelbart videre til vår kontaktperson i Kjells Markiser.

Vårlig hilsen fra styret

 

 

BAKGRUNN

Rehabiliteringen av borettslaget er i sin avsluttende fase. Den utvendige solskjermingen er imidlertid fremdeles uensartet og tildels moden for utskifting. I tillegg er markiseduken som anbefales på hjemmesiden gått ut av produksjon.

For å få et mer ensartet og tidsriktig uttrykk i borettslaget har styret derfor innhentet tilbud fra flere leverandører på solskjerming.

Etter en totalvurdering av kvalitet og fremforhandlede priser har styret valgt Kjells Markiser som leverandør. Sammen med Kjells Markiser lanserer styret nå en kampanje med ekstra hyggelige priser dersom minimum 20 bestiller utvendig solskjerming innen påsken er over. Tilbudet gjelder markiser, zipscreens og persienner inkl. motorer m.m. Ny solskjerming vil da være på plass før sommeren.

I vedlegget finner du priseksempler. Rabatt vil også gjelde for andre mål. Flere rekkehus har f. eks. markiser av størrelsen 4 x 2 meter.

Her finner du vedlegg med informasjon om priser og betaling (pdf-dokument)

Sammen med Per Erik Guneriussen fra Kjells Markiser presenterte styret tilbudet mer inngående i åpent møte tirsdag 9. april fra kl. 18 i Velferdsrommet (ÅT2).

Anbefalt screenduk er gråsort med lysinnslipp på 3%. Bildet nedenfor viser anbefalt markiseduk.

Her finner du mer informasjon om Kjells Markiser og deres produkter:

Markiser

Zip screens

Forslag til duk fra Kjells markiser