Endret: 25 mar 2020     Opprettet: 12 nov 2019

Postkasser for rekkehus samles

Posten Norge har bedt Åssida borettslag om å samlokalisere postkassene til rekkehusene. Dette har bakgrunn i lov om posttjenester og forskrift om post, med formål om å sikre levering av post i rett postkasse til rett tid.

Styret har sett seg nødt til å etterkomme Postens krav og har derfor igangsatt montering av stativer med nye postkasser i nærheten av søplebrønnene i hver ende av borettslaget.

Postkassene er låsbare, og merket med deres husnummer. 

Alle postkassene er merket med «Ingen reklame takk». Merkene er avtagbare, slik at du kan ta det av dersom du ønsker å motta reklame. Vi har flere slike dersom du skulle ombestemme deg ved en senere anledning; ta i tilfelle kontakt med styret.

Dersom du ønsker å merke postkassen med navn, ber vi deg skrive det på en lapp som du taper under lokket, for eksempel som vist i eksemplene under:

Hvordan merke postkasser med navn

 

Mistet nøkler?
Skulle du komme i skade for å miste en eller begge er du selv ansvarlig for å erstatte dem. Du får slipt en ny nøkkel på Jernia Holtet for kr 89,50 (husk å ta med den du har igjen så de har noe å kopiere etter). Har du mistet begge nøklene må hele låssylinderen byttes; ny sylinder m/2 stk. nøkler koster ca. 160,-. Ta i tilfelle kontakt med styret for hjelp.

Du finner mer informasjon om lov og forskrift her:
Forskrift om post: https://lovdata.no/forskrift/2015-09-18-1063
Lov om posttjenester: https://lovdata.no/lov/2015-09-04-91